![]() |
Any Yugoslavian webmasters here? Brother wants to help you...
Braco koristite me dok sam na dobrom humoru, dizem tesku lovu online, nisam nikada radio ni za jedan program i to namerno naglasavam, bio bi samo loser da sam za nekoga radio. dobro sad kad sam poceo oko 1999 sta sam tad znao osim sponsoza. A i vi koji ste oko tog doba poceli znate i sami da smo samo pokusavali da sjebemo sponsore nismo znali sta je posten rad u to doba.
Ja sam digo par velikih danas programa na noge, I sam imam svoj program danas. Na dobrom sam humoru pa hajmo, specialitet mije "kako se pare drmaju online" pa ako te tako nesto zanima hajde pitaj. Ako zaspim za monitorom, nije vazno odgovoricu kad se probudim. |
Sig Spot !
|
Yugoslavian bank scam?
|
selling a guide how to make $20-$50k to them?
|
Yoguslavia hasn't existed for years wtf you talking about?
|
Quote:
|
Quote:
so fucking true :error hey wazzup dave? |
pozdrav ja sam bosniak, oni imate icq?
|
Quote:
|
pfidschidigoga
|
Lycos is Yougo.. Talk to him.
|
Quote:
|
Lykos from this board is Serb ...
|
lol, idiotarija.
|
Idi u kurac.
|
Do you sell cheap and bad car?
|
cirkus bez pare :D
|
ma sta je ovo mishevi... jer ova neka shala...
|
Quote:
|
|
Sta se ovde desava? :)
|
Quote:
|
Yeah am from Serbia,that's correct.
And ko si ti? imas nase forume pa nas tamo mozes sve potraziti,nema razloga da se ovde jurcamo,malo je neukusno,ionako nas ne vole mnogo.A i nikoga ovde bas i nije briga da li si napravio 500k godisnje...smesno je hvaliti se ovako javno,samim tim ti i prica nije za poverovati... a i 500k i nije neka cifretina:) Imas od svih nas kontakt informacije u potpisima pa nas hitaj,lakse ti je tako ako ti se prica:) |
Quote:
|
Quote:
A i ne radi se o tome kolko ko ima para,jednostavno je smesno i neozbiljno pricati to na forumu. |
Quote:
A i ne radi se o tome kolko ko ima para,jednostavno je smesno i neozbiljno pricati to na forumu. |
Au kolko nas je, ko bi rekao. Dajte da uradimo neki sfrj-cash ili slicno.. :)
Super hero, daj nam link tvog programa. Pozdrav Quote:
|
My croatian sucks ass...been a long time since I spoke/used it.
|
Eh da, a i treba mi par saveta ako si voljan, da ne smaram ovde ljude, izbegavam dosta da pitam.
|
Quote:
tak da mozemo mi tu pricati od ve do ve a da niko ni ne primjeti.Cak i da neko zna koristiti online dictionary mogu ja da pricam na lokalnom dijalektu i da vidis onda :) |
nema PM
super-hero, ovde nema private messages niti kontakta nikakvog :(
|
vidim da vas ima svuda, serbia all the way
pozdrav svima iz slovenije |
Quote:
|
ima nas oko 2 miljuna, nadam se da nisam jedini u biznisu iznad 18 :)
|
Svi za Nish :)
|
Nish rulez! :D
|
Quote:
|
Ehej, pa izgleda da ima, ja znam barem petoro ljudi iz Srbije.Imamo i pay sajtove.
Jel neko slucjano u fetish ili femdom vodama? |
Quote:
|
i know drx is serb.
|
humh ...
|
Ah jos jedan milijunas koji nema za crne kifle.
|
heh, moramo da napravimo jedan network za cijeli balkan u svim jezikama, slo/cro/srb/mac,.. bilo bi puno para a i ne trebamo da snimamo nesto jer sav content je bolje da se nabavi nego snima
|
Ima dosta slovenaca ,moj partner zadnjih 4 godine je slovenac:)
|
Quote:
(buduci da po statistici ona ima najvise iskustva) Naime on sve podrzava kaj pokusavam napraviti samo uvijek ja moram njega kontaktirati u svezi raznoraznih ideja.Trenutno se radi na adult webmaster gatheringu za webmastere s ovih prostora. |
Network za sve yugo jezike se otvara ovih dana:)
tj vec i postoji... mi imamo cro,slo i srpske sajtova,paysajtove:) nego o tome ne pricam:) a jebi ga KlenTelaris kada sam bussy jako :( |
Da li je moguce dobiti link ili gde da se prikljucimo?
|
All times are GMT -7. The time now is 03:40 AM. |