View Single Post
Old 06-10-2008, 04:34 AM  
MaDalton
I am Amazing Content!

MaDalton's Avatar

Industry Role:
Quote:
Originally Posted by Zdenek S. View Post
Jen dotaz!
Vy jste Čech?
Va?e domovská stránka je Seznam.cz.
Já na?el na APPZ full obsah malé Ariel na?el náhodou.
O této holce vím ji? od roku dubna roku 2006.
Pak jsem se o ní více ne? rok a půl nezajímal .
Náhodou jsem asi před >10 dny na?el na torrentech její obsah!
Jeliko? o té holce vím trochu více i z jiných serverů kde jsem býval v roce 2006 kdy ona v oboru začínala.
Tehdy byla i dost populární jako nová hvězda v oboru.
Proto jsem se rozhodl ji pokusit pomoci a vyhledal její APPZ obsah a přímé linky.
Tady na GFY jsem také ji? členem od roku 2006, ale je jinak zaměřený ne? můj oblíbeněj?í NNBoard kde jsem se setkal i s Arielim fotografem a kamarádkou Audrey (tehdy je?tě Meeat Audrey).
Audrey jsem Na NNBoardu nechal zprávu ji? dříve v jejím posledním propagačním příspěvku. Ale je?tě ji nečetla.
Fotograf Clixx tam ji? rok nebyl publikovat.
Ariel tam údajně tehdy chodila tehdy číst příspěvky, ale nebyla a není členem NNboardu..
Ale Ariel je tu a tak kromě zaslání on-line infa jsem si tu na GFY o ní přečetl nějaké nové info a jsem rád ?e se té holce i daří...
Jiné lidi na GFy z minulosti ani neznám, nebo jsem je zatím nepotkal.
Byl jsem ji? na pár vláknech od Čechů a něco od fotografů.
Na jednom theadu jsem se v sobotu minul o hodinu s Clixxem :-(.

Přímý mejl na Ariel jsem vyhledal jinde a minulý týden ji poslal mejl s odkazy a také jejímu Pancho DOG.
Ale zatím mi nedo?lo od ní potvrzení a já mám obavu ?e skončil jako SPAM -tedy nepřečten.
Pancho DOG robot mi poslal potvrzení přijetí, ale jen s malou prioritou a já mám obavu zda nejsou na dovolené...
Provoz je ale na appz velký a Ariel tak přijde o část příjmů od potenciálních členů.
Proto já spěchám a také mě to odvádí od mé práce.
Já pro tu holku mám sice jistou slabost, ale ne takovou abych měl potřebu byl členem jejího webu.
Na nejstar?ích sériích mi připomíná moji velkou lásku z mládí. Dnes ji? ne.
Ale má moji jistou podporu a proto ta jistá snaha ji pomoci,ale jen s translátore, pro překlad je to pro mě velmi omezeno.
Sám víte jak velký je rozdíl mezi českým a a anglickým jazykem A já na ně nikdy nebyl.
'Mám hlavu na jiné

man, you have serious issues. i don't speak czech, but since i see you are babbling something about Ariel again i would seriously advise you to close down your computer and relax for a while. enjoy the real world. now go away
MaDalton is offline   Share thread on Digg Share thread on Twitter Share thread on Reddit Share thread on Facebook Reply With Quote