View Single Post
Old 06-09-2008, 08:34 AM  
Zdenek S.
Registered User

Zdenek S.'s Avatar

Location: The district town Blansko in the Czech republic, Central Europe - the EU
Dotaz!

Quote:
Originally Posted by MaDalton View Post
Jen dotaz!
Vy jste Čech?
Vaše domovská stránka je Seznam.cz.
Já našel na APPZ full obsah malé Ariel našel náhodou.
O této holce vím již od roku dubna roku 2006.
Pak jsem se o ní více než rok a půl nezajímal .
Náhodou jsem asi před >10 dny našel na torrentech její obsah!
Jelikož o té holce vím trochu více i z jiných serverů kde jsem býval v roce 2006 kdy ona v oboru začínala.
Tehdy byla i dost populární jako nová hvězda v oboru.
Proto jsem se rozhodl ji pokusit pomoci a vyhledal její APPZ obsah a přímé linky.
Tady na GFY jsem také již členem od roku 2006, ale je jinak zaměřený než můj oblíbenější NNBoard kde jsem se setkal i s Arielim fotografem a kamarádkou Audrey (tehdy ještě Meeat Audrey).
Audrey jsem Na NNBoardu nechal zprávu již dříve v jejím posledním propagačním příspěvku. Ale ještě ji nečetla.
Fotograf Clixx tam již rok nebyl publikovat.
Ariel tam údajně tehdy chodila tehdy číst příspěvky, ale nebyla a není členem NNboardu..
Ale Ariel je tu a tak kromě zaslání on-line infa jsem si tu na GFY o ní přečetl nějaké nové info a jsem rád že se té holce i daří...
Jiné lidi na GFy z minulosti ani neznám, nebo jsem je zatím nepotkal.
Byl jsem již na pár vláknech od Čechů a něco od fotografů.
Na jednom theadu jsem se v sobotu minul o hodinu s Clixxem :-(.

Přímý mejl na Ariel jsem vyhledal jinde a minulý týden ji poslal mejl s odkazy a také jejímu Pancho DOG.
Ale zatím mi nedošlo od ní potvrzení a já mám obavu že skončil jako SPAM -tedy nepřečten.
Pancho DOG robot mi poslal potvrzení přijetí, ale jen s malou prioritou a já mám obavu zda nejsou na dovolené...
Provoz je ale na appz velký a Ariel tak přijde o část příjmů od potenciálních členů.
Proto já spěchám a také mě to odvádí od mé práce.
Já pro tu holku mám sice jistou slabost, ale ne takovou abych měl potřebu byl členem jejího webu.
Na nejstarších sériích mi připomíná moji velkou lásku z mládí. Dnes již ne.
Ale má moji jistou podporu a proto ta jistá snaha ji pomoci,ale jen s translátore, pro překlad je to pro mě velmi omezeno.
Sám víte jak velký je rozdíl mezi českým a a anglickým jazykem A já na ně nikdy nebyl.
'Mám hlavu na jiné
I thank you for your understanding.
There is a very interesting community.

Last edited by Zdenek S.; 06-09-2008 at 08:35 AM..
Zdenek S. is offline   Share thread on Digg Share thread on Twitter Share thread on Reddit Share thread on Facebook Reply With Quote